Verkeersregels in Nederland

Tijdens de verschillende tours van Segway Tours Amsterdamse Bos dienen wij ons aan de verkeersregels te houden die gelden binnen Nederland. Zo dient u bijvoorbeeld minimaal 16 jaar zijn om op een Segway PT te mogen rijden.

 

Belangrijkste Verkeersregels Segway

  • u heeft geen rijbewijs nodig;
  • u hoeft geen helm te dragen;
  • de maximumsnelheid is 25 kilometer per uur;
  • als er een (brom)fietspad is, moet u daarop rijden;

 

Voor de actuele verkeersregels met betrekking tot het gebruik van de Segway PT in Nederland, verwijzen wij u door naar de webpagina van de Rijksoverheid.

Hier vindt u een pagina met veelgestelde vragen!

Bel voor meer informatie of een reservering naar
06 – 28 66 83 43

zoek op deze site:
Hier vindt u veelgestelde vragen!
Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!
Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!
Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Het is actief en toch niet inspannend. Compliment aan de goede begeleiding!
Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor Segway Tours Amsterdamse Bos Nieuwe Kalfjeslaan 19b, 1182 AA Amstelveen
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Verzamelplaats Amsterdamse Bos

Nieuwe Kalfjeslaan 19 B
(einde parkeerplaats/recht tegenover ingang Hurley)

Wilt u ook die fantastische ervaring van het Segway-rijden door de bruisende stad Amsterdam. Bekijk dan de verschillende tour mogelijkheden.

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!