Segway tour door het Amsterdamse bos

Als u een Segway tour in het Amsterdamse bos zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende Segway tours. Ook kunt u uw eigen tour samenstellen wanneer u kiest voor de optie “Op Eigen Toeren“. Zo heeft iedere groep de leukste ervaring en beleving op de Segway. Hieronder vindt u een overzicht van onze tours en een korte beschrijving van wat u kunt verwachten.

Goed om te weten: voor aanvang van iedere tour krijgen alle deelnemers eerst een korte training! Een veilig gevoel!

 

Segway tour opties Amsterdamse Bos:

De Bosbaan Tour

Tijdens deze segway tour, gaan we langs de bosbaan en omgeving. Heerlijk uitwaaien en toeren op de segway in het groen. Even weg uit de drukte van de stad! Ook komen we langs de grote vijver, verschillende natuurgebieden en zien we tal van kunstwerken. Ook vogels en andere dieren krijsen ons pad!

Vanaf 2 personen

Vertrekpunt: Vanaf het bezoekerscentrum

Starttijd in overleg

Prijs: € 39,50

Duur van de segway tour: 1 uur

De Complete Bos Tour

Tijdens de Complete Bos Tour zult u gaan genieten van al het moois wat het Amsterdamse Bos te bieden heeft.

We gaan via de bosbaan langs de grote en kleine vijver op zoek naar de Schotse Hooglanders die leven in het bos. Tevens gaan we over bruggen en de skiberg. Tijdens de tocht zult u tal van kunstwerken tegenkomen en langs vele natuurgebieden toeren. Wij zullen een stop maken voor een kop koffie of ijs. Een gezellige tour waar u heerlijk van zult ontspannen!

Vanaf 2 personen

Vertrekpunt: Vanaf het bezoekerscentrum

Starttijd in overleg

Prijs: € 59,50

Duur van de toertocht: 1 uur en 30 minuten

De Grote Groene Bos Tour

We toeren door het gehele Amsterdamse Bos in de gemeenten Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Tijdens de tour toeren we langs de verschillende vijvers, langs de natuurgebieden en over bruggen, over de skiberg, over de bosbaan en langs het openluchttheater. We zullen pauzeren voor een lekker kop koffie met gebak om vervolgens onze tocht weer voort te zetten. Omringt door het bos met tal van bewoners zult u ongetwijfeld kunnen genieten van verschillende vogels en andere dieren die het bos rijk is.

Vanaf 2 personen

Vertrekpunt: Vanaf het bezoekerscentrum of de Bosrandweg

Starttijd in overleg

Prijs: € 69,50

Duur van de toertocht: 2 uur

Tour zelf samenstellen

Tijdens deze tour bepaalt u zelf waar u wenst te toeren door het Amsterdamse Bos! Heerlijk genieten van uw eigen tour is natuurlijk het allerleukst. Samen met u bespreken wij uw wensen en stellen de tour samen. U beslist zelf waar de tour van start zal gaan.

Met deze tour gaat ook begeleiding mee. Een veilig idee.

Vanaf 2 personen

Vertrekpunt: naar eigen invulling in het Amsterdamse Bos

Prijs: € 69,50

Duur van de toertocht: vanaf 1 uur en 30 minuten

Bedrijfsuitje
Op een bedrijfsuitje wilt natuurlijk iets doen wat iedereen leuk vindt. Segwayrijden is een ideaal onderdeel van een bedrijfsuitje. Iedereen kan het en het is weer eens wat anders dan anders. Als u een bedrijfsdag heeft met binnen activiteiten is het heerlijk om even buiten te zijn! Vooral in een mooie omgeving zoals het Amsterdamse Bos is.

  • factuur met btw
  • 2 uur durende tour door het Amsterdamse Bos
  • 65 euro per persoon
  • privé groep, alleen de mensen van uw groep
  • incl. koffie, thee of fris
  • incl. instructie en oefenen

 

Bel voor meer informatie of een reservering naar
06 – 28 66 83 43

zoek op deze site:
Hier vindt u veelgestelde vragen!
Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!
Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!
Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Compliment aan de goede begeleiding!
Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend! Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor Segway Tours Amsterdamse Bos Nieuwe Kalfjeslaan 19b, 1182 AA Amstelveen
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Verzamelplaats Amsterdamse Bos

Nieuwe Kalfjeslaan 19 B
(einde parkeerplaats/recht tegenover ingang Hurley)

Wilt u ook die fantastische ervaring van het Segway-rijden door de bruisende stad Amsterdam. Bekijk dan de verschillende tour mogelijkheden.

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!